Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Onderwijsbalie Faculteit der Geesteswetenschappen (FGw)

Voor praktische vragen die te maken hebben met je studie kun je contact opnemen met de Onderwijsbalie Faculteit der Geesteswetenschappen.

Onderwijsbalie fysiek gesloten; digitaal en telefonisch bereikbaar

In verband met de geldende coronamaatregelen is de Onderwijsbalie ten minste tot 9 februari 2021 gesloten, en is het tot die tijd niet mogelijk om langs te komen. Diploma's en cijferlijsten worden na 9 februari 2021 weer afgegeven of opgestuurd. Heb je de documenten absoluut eerder nodig? Neem dan contact op via de DSSD. 

De balie is dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur digitaal en telefonisch bereikbaar; medewerkers werken vanuit huis.

Stel je vraag online

Stel je vraag digitaal via de Digitale Student Service Desk (DSSD). Op die manier komt je vraag op de juiste afdeling terecht en kunnen we je verder helpen. Je kunt hier ook documenten uploaden en opvragen. 

Telefoon

+31 (0)20 525 4952 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur)

Langskomen

Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken om langs te komen bij de balie. Als je een ander document dan een diploma of cijferlijst wilt ophalen, vraag dit dan van tevoren aan via de Digitale Student Service Desk.

BG 2

Turfdraagsterpad 15-17
1012 XT Amsterdam

Postadres

Onderwijsbalie FGw
Postbus 93055, 1090 BB Amsterdam

Q&A op donderdag - we helpen je op weg

Heb je een vraag en weet je niet goed waar je het beste terechtkunt? Stel je vraag dan tijdens de online Q&A op donderdag. Medewerkers van de faculteit zitten klaar om je vraag te beantwoorden of je goed door te verwijzen. Daarnaast hebben we de onderwerpen waar we de meeste vragen over krijgen op een rijtje gezet.