Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Onderwijsbalie Faculteit der Geesteswetenschappen (FGw)

Voor praktische vragen die te maken hebben met je studie kun je contact opnemen met de onderwijsbalie Faculteit der Geesteswetenschappen. Let op: in verband met de coronamaatregelen kun je alleen langskomen als je een afspraak maakt.

Q&A op donderdag - we helpen je op weg

Heb je een vraag en weet je niet goed waar je het beste terechtkunt? Stel je vraag dan tijdens de online Q&A op donderdag. Medewerkers van de faculteit zitten klaar om je vraag te beantwoorden of je goed door te verwijzen. Daarnaast hebben we de onderwerpen waar we de meeste vragen over krijgen op een rijtje gezet.

Digitaal

Stel je vraag digitaal via de Digitale Student Service Desk (DSSD). Op die manier komt je vraag op de juiste afdeling terecht en kunnen we je verder helpen. Je kunt hier ook documenten uploaden en opvragen. 

Telefoon

+31 (0)20 525 4952 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur)

Postadres

Onderwijsbalie FGw
Postbus 93055, 1090 BB Amsterdam

Bezoekadres

In verband met de coronamaatregelen kun je alleen langskomen als je een afspraak maakt met de balie via onderstaand formulier. De balie is geopend voor afspraken op werkdagen van 9.00 en 13.00 uur. Als je een ander document dan een diploma of cijferlijst wilt ophalen, vraag dit dan van tevoren aan via de Digitale Student Service Desk.

BG 2

Turfdraagsterpad 15-17
1012 XT Amsterdam