Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding: Freepik
Workshop

Winter editie: Prompting in ChatGPT

Laatst gewijzigd op 06-03-2024 14:05
Weet je ongeveer wat het onderwerp van je volgende paper gaat zijn, maar loop je vast bij het proberen je ideeën te structureren tot een samenhangend stuk geschreven werk? Leer in deze introducerende workshop hoe je duidelijke en nauwkeurige instructies formuleert in ChatGPT die je kunt toepassen op je eigen geschreven werk of onderzoek.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
08-03-2024 12:00
Einddatum
08-03-2024 13:00
Locatie

Roeterseilandcampus, zalen B3.04 en B3.06

Het doel van deze workshop is om je te leren effectieve prompts te formuleren in ChatGPT en om je vaardigheden uit te breiden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je nieuw geleerde vaardigheden toe te passen op je artikelen/scriptie.

Na het volgen van deze workshop zul je in staat zijn duidelijke en nauwkeurige instructies te formuleren in ChatGPT die je kunt toepassen op je eigen geschreven werk om zo het volgende te creëren:

• Een sparringpartner
• Een feedback loop
• Een brainstormsessie

Belangrijk om te weten

Met deze workshop zul je je vaardigheden uitbreiden en de mogelijkheid krijgen om je nieuw verworven vaardigheden toe te passen op je eigen onderzoek.

Afbeelding: Freepik
Afbeelding: Freepik

De workshop bevat een groot praktisch gedeelte, daarom vragen we je om een ​​korte tekst mee te nemen, bij voorkeur een inleidende alinea of een samenvatting van een paper die je net bent begonnen (ongeveer 100 woorden), zodat je prompt-engineering kunt gebruiken om je idee verder te ontwikkelen tot een paper. We zullen een vervangende tekst verstrekken als je er geen hebt meegebracht.

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens