Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

UvA Campus Dialogues lunchbijeenkomst #6

Laatst gewijzigd op 27-05-2024 15:21
De laatste sessie zal zich richten op het vooruit kijken naar een gedeelde toekomst. Uitgangspunt is het belang van consistentie, het werken aan en onderhouden van vertrouwen in elkaar en de bereidheid om te blijven investeren in duurzame verbindingen. Het idee is om met elkaar een handelingsperspectief (en eventueel een statement) op te stellen als antwoord op de vraag: hoe nu verder?
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
27-06-2024 12:00
Einddatum
27-06-2024 14:00
Locatie

VOX-POP, BG 3

Meld je aan

Campus Dialogues lunchbijeenkomsten

De recente demonstraties op onze campus en de reactie van de politie op deze protesten hebben een grote impact op onze hele gemeenschap. In deze uitdagende tijden zet het Central Diversity Office zich in voor het bieden van een veilige en gastvrije ruimte op de campus waar het welzijn van studenten en medewerkers, verbinding en gedeelde reflectie centraal staan. Daarom organiseren we wekelijkse UvA Campus Dialogues lunchsessies. 

Deze twee uur durende sessies zijn bedoeld om een veilige ruimte te creëren waar onze gemeenschap gedachten, zorgen, emoties en verdeelde meningen kan delen. We duiken in gedeelde waarden en laten ruimte voor pluralisme. We willen samen het vertrouwen herstellen en leren hoe we weer kunnen samenwerken aan een gemeenschappelijke toekomst. Als lid van de UvA-gemeenschap ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen. Verschillende gastsprekers zullen de sessies faciliteren met praktische handvatten, om dialoog en samenwerking te bevorderen. 

De sessies vinden elke donderdag plaats van 23 mei tot 27 juni, tussen 12.00 en 14.00 uur. Elk van deze sessies heeft zijn eigen focus, als volgt:  

  • De impact van de crisis op de UvA-gemeenschap (sessie #1)
  • Vertrouwen herstellen (sessie #2)
  • Gemeenschappelijk grond - wat verbindt ons?  (sessie #3)
  • Omgaan met verdeeldheid - wat te doen als we het oneens zijn? | Deel 1(sessie #4)   
  • Van verdeeldheid naar pluralisme - wat te doen als we het oneens blijven? | Deel 2 (sessie #5 )   
  • Naar een gedeelde toekomst - hoe gaan we samen verder? (sessie #6)

Praktische informatie

Ben je student of medewerker aan de UvA? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan een of meer van deze UvA Campus Dialogues.  Lunch wordt verzorgd en is gratis. 

Aanmelden verplicht

Om een veilige ruimte te garanderen, moeten we het aantal deelnemers beperken. Daarom is aanmelden verplicht.