Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Een vinger houdt de middelste van een rij dominostenen tegen
Workshop

Stabilizing yourself in difficult times

Laatst gewijzigd op 26-05-2024 18:21
Omgaan met moeilijke situaties kan zwaar en stressvol zijn. In deze sessie van een uur creëren we een veilige omgeving waar je tot rust kunt komen en jezelf kunt ondersteunen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
29-05-2024 16:00
Einddatum
29-05-2024 17:00
Locatie

REC Gebouw JK Kamer 2.82

Iets voor jou?

Worstel je met je emoties? Voel je je overrompeld, angstig of boos? Je bent niet alleen. Het ervaren van zulke emoties is meestal een normale reactie op uitdagende situaties. Toch is het belangrijk om bewust aandacht te besteden aan je gevoelens.

In deze sessie zullen we een veilige omgeving creëren waar je tot rust kunt komen en contact kunt maken met je innerlijke wereld en met anderen. We zullen technieken gebruiken uit Compassion Mind Training om je te helpen je geest, lichaam en handelen in balans te brengen.

Het kan moeilijk zijn om over je gevoelens te praten. We vinden het allemaal eng en we delen deze angst samen.

Belangrijk om te weten

  • Verbinding maken met moeilijke emoties vraagt om moed en een veilige en stabiele omgeving. Daarom vragen we je om geen politieke meningen te delen.