Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
CREA logo.
Workshop

Meditation on Campus

Laatst gewijzigd op 07-03-2024 11:11
Tijdens de wekelijkse woensdagmeditaties biedt een team van vier ervaren body-mind meditatieleraren een ruimte waar je je geest kunt ontspannen, contact kunt maken met je lichaam en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
14-03-2024 12:00
Einddatum
14-03-2024 13:00
Locatie

CREA, Roeterseilandcampus

Hoewel de voordelen van meditaties bekend zijn, kan gewoon op een kussen zitten en proberen je gedachten tot rust te brengen uitdagend en zelfs frustrerend zijn. Het doel van de wekelijkse meditatiesessies is om ontspanning op een leuke en speelse manier te ervaren. Elke docent heeft een unieke aanpak en gebruikt verschillende technieken, maar alle sessies bieden manieren om de voordelen van meditatie te ervaren en je tools aan te reiken die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. 

Schrijf je in en kom langs op woensdag om 12.00 uur. Twee weken voor iedere les gaan de inschrijvingen open. Inschrijven kan tot de start van de les, mits de inschrijfknop van die datum nog actief is.