Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en Onderwijswetenschappen op vrijdag 26 juli 2024

Laatst gewijzigd op 15-05-2024 11:03
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
26-07-2024 13:00
Einddatum
26-07-2024 14:30
Locatie
  • 13.00 – 13.30 uur Anne Simon: ‘Causaal redeneren over maatschappelijke vraagstukken.’ Begeleider: Carla van Boxtel. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 14.00 – 14.30 uur Jeroen Paape: Van kennis naar kunde: Kwantitatief onderzoek naar de effecten van intensiveren transfer van training interventies op transfer motivatie in de werkpraktijk.’ Begeleider: Bas de Jong. Locatie: REC-GS.08Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties