Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en Onderwijswetenschappen op vrijdag 23 augustus 2024

Laatst gewijzigd op 08-05-2024 12:38
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
23-08-2024 13:00
Einddatum
28-06-2024 13:30
Locatie
  • 13.00 – 13.30 uur Tess Kilian: 'The link between maternal depressive symptoms and toddler’s negative emotional reactivity: What is the role of mind-mindedness?’  Begeleider: Julia Folz. Locatie: REC-GS.08Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties