Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
UB Diner Tweede Editie Oktober 2022
Event

Schuif aan bij het UB Diner

Laatst gewijzigd op 30-01-2023 11:23
In de tentamenweek, op dinsdag 31 januari, is er weer een UB Diner. Een gezellig etentje van een uur. Deelnemers ontvangen tijdens dit evenement een goodie bag met recepten en verrassingen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
31-01-2023 18:30
Einddatum
31-01-2023 19:30
Locatie
Studenten bij het UB Diner.
Studenten bij het UB Diner. Afbeelding: Marta Adsarias

In de tentamen periode, op dinsdag 31 januari, is er weer een UB Diner. Een gezellig etentje van een uur.  Deze keer wordt het recept uitgekozen door een UvA-student uit de omvangrijke culinaire collectie van het Allard Pierson. De zoektocht naar het perfecte recept wordt vastgelegd en getoond tijdens het diner. De feestelijke maaltijd, bestaande uit kleine gerechten, die je deelt met je tafelgenoten, ‘shared dining’ geheten, wordt deze keer bereid door kok Evert Lepas. 

De kosten voor dit speciale diner bedragen 5 euro en dienen in de week voorafgaand aan het diner te worden voldaan aan de balie op de eerste verdieping. Nadat het bedrag is betaald, is annulering niet meer mogelijk. 

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens