info-circle
student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...
Welke opleiding volg je?

SIS - het studentinformatiesysteem

Laatst gewijzigd op 01-08-2022
In SIS kun je de status van je inschrijving controleren en je studieresultaten inzien. Soms gebruik je SIS ook om je aan te melden voor vakken, een verzoekschrift in te dienen bij de Examencommissie of om je diploma aan te vragen. De regels verschillen per opleiding, dus lees zorgvuldig welke procedure er voor jou geldt per onderwerp. Ga direct naar SIS
Ga direct naar SIS
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Status van je inschrijving controlerenIs je inschrijving nog niet afgerond? Controleer de status van je inschrijving via SIS.
  • Je studieresultaten inzienIn het Student Informatie Systeem (SIS) van de UvA kun je al je studieresultaten inzien. Lees hoe je jouw resultaten vindt.
  • De opbouw van je studieprogramma en studieplanJe studieplan geeft inzicht in de opbouw van je studieprogramma en je studievoortgang. Het is een handig middel om je studie te plannen en je keuzeruimte in te delen.
  • Documenten aanvragenHeb je een verklaring nodig van je inschrijving of collegegeld, een kopie van je diploma, of een ander document? Lees op deze pagina hoe je die aanvraagt.