Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

SIS - het studentinformatiesysteem

Laatst gewijzigd op 21-03-2023
In SIS kun je de status van je inschrijving controleren en je studieresultaten inzien. Soms gebruik je SIS ook om je aan te melden voor vakken, een verzoekschrift in te dienen bij de Examencommissie of om je diploma aan te vragen. De regels verschillen per opleiding, dus lees zorgvuldig welke procedure er voor jou geldt per onderwerp. Check direct je studieresultaten
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Je studieresultaten inzienJe studieresultaten bekijk je op de pagina 'studieresultaten', op de Mijn UvA app of in het Student Informatie Systeem (SIS).
  • Documenten aanvragenHeb je een een Bewijs van Inschrijving, een Bewijs Betaald Collegegeld (BBC), een Afstudeerverklaring, of een ander document nodig? Lees op deze pagina hoe je die aanvraagt.