Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding Nationale Studenten Enquete

Geef jouw mening over de UvA via de Nationale Studenten Enquête

Gepubliceerd op 15-01-2024
Op 18 januari ontvang je een uitnodiging voor de Nationale Studenten Enquête (NSE). Via deze enquête deel je je mening over je studie en de UvA. Zijn er bijvoorbeeld genoeg studieplekken? Voel jij je veilig en thuis op je studie? Zijn jouw docenten goed? Met jouw antwoorden kunnen we het onderwijs aan de UvA nog verder verbeteren. Hoe meer studenten de NSE invullen, hoe bruikbaarder de resultaten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De NSE is een jaarlijks onderzoek onder alle hbo- en wo-studenten in Nederland, uitgevoerd door Landelijk Centrum Studiekeuze.

Doe mee via je studentenmail 

Je ontvangt op 18 januari een uitnodiging in je studentenmail met een link naar de NSE. Het beantwoorden van de enquête duurt maximaal 15 minuten. Vul je de NSE niet meteen in? Dan ontvang je nog vier reminders. Voorkom een volle mailbox en beantwoord de vragen dus zo snel mogelijk. 

Win een Apple MacBook Air, twee maanden UvA-koffietegoed en meer! 

Met het invullen van de NSE maak je kans op mooie prijzen. De UvA verloot 20 keer twee maanden gratis UvA-koffietegoed (pdf)* onder alle UvA-studenten die de NSE invullen. Landelijk Centrum Studiekeuze verloot onder alle NSE-deelnemers: 

  • 1x Apple MacBook Air
  • 4x Sony noise cancelling headphones
  • 3x Logitech muis en toetsenbord
  • 400x Bol.com bon t.w.v. €25,-

De resultaten worden gebruikt voor verbeteringen en voorlichting 

Landelijk Centrum Studiekeuze publiceert de NSE-resultaten op 28 mei. Alle universiteiten en hogescholen van Nederland krijgen dan een algemene score en een score op onderdelen als studiebegeleiding, toetsing en onderwijskwaliteit. UvA-medewerkers gebruiken deze resultaten om de universiteit voor jou te verbeteren. Het Ministerie van OCW gebruikt de resultaten voor landelijke voorlichting aan toekomstige studenten. 

Meer informatie 

Lees meer over de Nationale Studenten Enquête op de studentensite.