Welke opleiding volg je?

Zo gebruik je je tentamenvoorziening

Laatst gewijzigd op 05-04-2022
Check hier wanneer jouw toegewezen tentamenvoorziening geldt en waar je rekening mee moet houden. Selecteer daarvoor (als je niet bent ingelogd) jouw opleiding in het veld bovenaan.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wanneer de tentamenvoorziening geldt

De tentamenvoorziening geldt alleen bij:

• tentamens die je maakt in de periode waarvoor deze voorziening is toegekend.
  • tentamens van vakken die je volgt bij je eigen opleiding. Volg je ook vakken bij een andere opleiding? Informeer dan daar of en hoe je de voorziening kunt gebruiken.
  • officiële tentamens (op locatie) en niet voor (tussen)toetsen in de les of schrijfopdrachten.

Hou hier rekening mee

• Als je een voorziening hebt voor extra tentamentijd, dan ontvang je 15 minuten extra bij een tentamen tot 2 uur en 30 minuten extra bij een tentamen van 2 uur of langer. Meer tijd is niet mogelijk, tenzij je daar een heel goede aanleiding voor hebt. Maak dan een afspraak met een studentendecaan.
  • Je maakt het tentamen op dezelfde locatie als andere studenten, tenzij anders is afgesproken met de studieadviseur.
  • Meld je bij aanvang van een tentamen altijd bij de surveillant. De surveillant wijst aan waar je zit.
  • Als je ook vakken volgt bij een andere faculteit, informeer dan daar of je de voorziening mag gebruiken en zo ja, hoe.
  • Als je de voorziening ‘Maatwerk’ hebt ontvangen, bespreek dan met een studieadviseur (van de opleiding waar je vakken volgt) wat er nodig is om het maatwerk toe te passen.

Studentendecanen

Bij de studentendecanen kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek over jou als persoon en je studievoortgang. Bekijk hier onze voorwaarden voor begeleiding en hulp.