Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

UvA-panel

Laatst gewijzigd op 23-05-2024 12:08
Doe via het UvA-panel mee aan onderzoek over bijvoorbeeld de studentenwebsite, hoe de UvA communiceert en meer. Met jouw antwoorden kunnen medewerkers de universiteit voor jou verbeteren.Meld je aan voor het UvA-panel
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Verdien cadeaubonnen met jouw mening

Als panellid kun jij meedenken over wat er beter kan op de universiteit. Dat doe je door het invullen van vragenlijsten of door mee te doen aan (online) interviews. Bij elke vragenlijst heb je een 1 op 7 kans om een Bol.com cadeaubon te winnen, bij elk (online) interview verdien je altijd een cadeaubon. De waarde van de bon hangt af van hoe lang het onderzoek.

Meedoen als het jou uitkomt

Je krijgt zo’n 10 keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan onderzoek. Hoe lang een onderzoek duurt ligt aan het onderwerp en de opzet, maar een vragenlijst duurt gemiddeld 5 minuten en een (online) interview 45 tot 60 minuten. De lengte van het onderzoek staat altijd in de uitnodigingsmail. Je kunt per uitnodiging kiezen of je wilt deelnemen aan dat onderzoek.

Aan- en afmelden

Privacy

Jouw gegevens worden uitsluitend voor het UvA-panel gebruikt en vertrouwelijk geanalyseerd zodat je vrijuit jouw mening kunt geven, lees ook het privacy statement UvA-panel.

Resultaten

De resultaten van de UvA-panel onderzoeken worden gebruikt om het beleid, de dienstverlening en de faciliteiten aan de UvA te verbeteren. Check de resultaten en vervolgacties van recente UvA-panel onderzoeken.

Contact

UvA-panel

Mail je opmerking, vraag of verbeterpunt naar het UvA-panel.

Contactgegevens