Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Toegankelijkheid

Laatst gewijzigd op 11-10-2022
De UvA is een inclusieve organisatie. We doen er alles aan zo toegankelijk mogelijk te zijn op alle gebieden voor al onze studenten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Digitale toegankelijkheidDe digitale informatie van de UvA/HvA moet toegankelijk zijn voor mensen met een functiebeperking. Daar werken wij dan ook hard aan.
  • Studeren met een functiebeperking, dyslexie of chronische ziekteMet een functiebeperking, dyslexie of chronische ziekte heb je misschien speciale voorzieningen en begeleiding nodig tijdens je studie. Lees wat de UvA aan ondersteuning en begeleiding biedt.
  • Toegankelijkheid gebouwenBij de UvA zorgen we ervoor dat mensen met een functiebeperking zo goed mogelijk de gebouwen en voorzieningen kunnen gebruiken.
  • UvA IDEAsUvA IDEAs (voorheen: Student Disability Platform) is een platform dat gerund wordt door studenten met een functiebeperking. Zij zetten zich in voor een toegankelijke en inclusieve UvA.