Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Toegang tot je e-mail

Laatst gewijzigd op 15-05-2024 09:59
Als student van de UvA krijg je een mailadres van de universiteit (voornaam.achternaam@student.uva.nl). Je hebt toegang tot je e-mail via de webversie van Outlook. Ga naar outlook.office.com
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Om in te loggen bij OutlookExterne link gebruik je je e-mailadres (als gebruikersnaam) en hetzelfde wachtwoord als van je UvAnetID. Als je nog geen tweestapsverificatie hebt ingesteld, doe dat dan eerst voordat je het UvA-e-mailadres gebruikt.

Mis geen mail van je opleiding

De UvA ziet mail als een belangrijk communicatiemiddel en verstuurt alle informatie over je opleiding per e-mail. Controleer daarom regelmatig je UvA-mailbox of je privé-e-mailadres, zodat je niets mist.

Als je Hotmail, Live Mail, MSN Mail of Gmail privé gebruikt, let er dan op dat e-mails die de UvA je stuurt niet altijd aankomen of in de spam-map belanden. Check dit regelmatig en markeer de UvA als vertrouwde afzender. 

E-mail instellen

Op de supportpagina's van Microsoft lees je hoe je e-mail (en andere apps van Microsoft 365) instelt op je apparaten. 

POP3 en IMAP voldoen niet aan de beveiligingseisen en zijn daarom niet beschikbaar.

Verzendlimiet 

Je kunt maximaal 250 adressen per uur mailen. In één bericht met 250 adressen in de to/cc/bcc, of meerdere berichten met minder geadresseerden. Een distributielijst of groep uit het gedeelde adresboek geldt als één geadresseerde. Als je over deze limiet gaat, kun je 24 uur niet mailen naar e-mail adressen buiten de UvA. Vastgehouden berichten kun je opnieuw verzenden als de blokkade is opgeheven en rekening houdend met de limiet.

Gebruik e-mailadres na uitschrijving

Als je je uitschrijft als student, kun je je UvA-e-mailadres gebruiken zolang je UvAnetID geldig is. Hierna wordt je UvA-e-mailaccount afgesloten.

Contact

Servicedesk ICT Services

De Servicedesk ICT Services helpt bij vragen en problemen op het gebied van ICT.

Contactgegevens

De Servicedesk ICT Services is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

phoneBellen+31 (0)20 525 1402