Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Support bij vragen en zorgen over de demonstraties

Laatst gewijzigd op 17-05-2024 14:34
De demonstraties bij de UvA hebben impact. Komen er bij jou vragen naar boven? Maak je je zorgen over de situatie? Je kunt op verschillende plekken terecht voor support.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.

Bij noodgevallen

Bij acute fysieke bedreiging of noodgevallen bel je de beveiliging.
Dit nummer is niet bedoeld voor algemene, niet-acute vragen over veiligheid.

Ben je in psychische nood?

Ervaar je door de huidige situatie psychische klachten? Dan kun je een eenmalig opvanggesprek aanvragen met de studentenpsychologen. Stuur daarvoor een mail naar studentenpsychologen@uva.nlExterne link

Je kunt ook een afspraak maken voor een regulier adviesgesprek. Daarin maak je samen met een studentenpsycholoog een inschatting van je problemen en welk soort ondersteuning daar het beste bij past. Dat kan een aantal individuele gesprekken zijn met één van onze psychologen, of deelnemen aan een workshop of groep. Ga voor het aanvragen van zo’n adviesgesprek naar de pagina studentenpsychologen.

Heb je vooral behoefte aan een luisterend oor, bel dan met All EarsExterne link, een initiatief van psychologiestudenten.

Buiten de UvA kun je ook terecht bij SlachtofferhulpExterne link.

Kom je in de problemen met je studie?

Dan kun je terecht bij je studieadviseur.

Ervaar je ongewenst gedrag?

Heb je te maken met ongewenst gedrag door docenten, studenten of anderen met wie je te maken hebt in verband met je studie? Dan kun je terecht bij een van de vertrouwenspersonen. Die zijn er voor iedereen die bij de UvA studeert.

Wil je een klacht indienen over politiegeweld?

Je vindt meer informatie op de website van de politieExterne link

Workshop Stabilizing yourself in difficult times

Op dinsdag 21 mei en op woensdag 22 mei kun je deelnemen aan de (Engelstalige) workshop ‘Stabilizing yourself in difficult times’. (Klik hier voor 22 mei.) In deze workshop krijg je handvatten voor zelfzorg in moeilijke tijden.

Veelgestelde vragen

Op uva.nl/demonstratiesExterne link vind je meer informatie en duiding met betrekking tot de demonstraties en over de huidige situatie op de campus.