Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Status van je inschrijving controleren

Laatst gewijzigd op 23-08-2022
Is je inschrijving nog niet afgerond? Controleer de status van je inschrijving via SIS. Log in op SIS
Ga naar Checklist Inschrijving
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

In de Checklist Inschrijving vind je alle stappen die nodig zjin om je inschrijving aan de UvA te voltooien.

Mogelijke items op de Checklist Inschrijving

Checklist Inschrijving voltooien

Als je op 1 september start met je opleiding, zorg er dan voor dat je inschrijving op 31 augustus is voltooid. Als je op 1 februari start, voltooi je inschrijving dan uiterlijk op 31 januari.

Bewijs van Inschrijving

Zodra je alle onderdelen van de Checklist Inschrijving hebt voltooid, ontvang je binnen 24 uur je Bewijs van Inschrijving via e-mail.

Stempel en handtekening nodig op je Bewijs van Inschrijving? Ga langs bij de balie van de Central Student Service Desk.

Central Student Service Desk (CSSD)

Heb je algemene vragen over studeren aan de UvA, zoals over in- of uitschrijven of collegegeld? Neem contact op met de CSSD. Wil je iets aanvragen of laten ondertekenen? Gebruik het contactformulier met UvAnetID loginExterne link. Of stel je vraag zonder UvAnetID loginExterne link