Welke opleiding volg je?

Hoe het UvA-panel werkt

Laatst gewijzigd op 13-12-2022
Hoe doe je mee aan het UvA-panel en wat doe je precies als UvA-panellid? Dat lees je op deze pagina.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Aanmelden voor het UvA-panel

Je meld je eenvoudig aan voor het UvA-panelExterne link door een korte vragenlijst in te vullen.

Hoe meld ik me af voor het panel?

Je kunt je altijd afmelden voor het UvA-panel. Stuur daarvoor een e-mail naar uvapanel@uva.nlExterne link.

Hoe lang duurt een onderzoek?

Een vragenlijst duurt gemiddeld 5 minuten om in te vullen. Een (online) interview duurt meestal tussen de 45 en 60 minuten. Je ziet altijd in de uitnodiging hoe lang je met een onderzoek bezig bent.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is?

Je ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek is waaraan jij kunt deelnemen. Bij een enquête ga je via die e-mail direct naar de vragenlijst toe. Bij bijvoorbeeld een paneldiscussie schrijf je je via de e-mail in en ontvang je later een officiële uitnodiging voor het onderzoek.

Verdiensten aangeven bij de belastingdienst

Met je deelname aan panelonderzoek kun je cadeaubonnen winnen of verdienen, afhankelijk van aan welk onderzoek je meedoet. Dit zijn meestal lage bedragen. In de meeste gevallen hoef je dit niet te melden bij de belastingdienst, maar dat verschilt per persoon. Je bent als student zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van je aangifte. Meer hierover lees je op de pagina over bijverdienen naast je studiefinanciering van de RijksoverheidExterne link

Contact

UvA-panel

Mail je opmerking, vraag of verbeterpunt naar het UvA-panel.

Contactgegevens