Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Gebouwen en locaties

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:04
Hier vind je alle informatie over gebouwen bij de UvA, de locaties per opleiding en de faciliteiten in de gebouwen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • UvA-campuskaartExterne linkZoek je studie en verken de UvA-campus op de interactieve kaart.
  • Overzicht UvA-locatiesExterne linkEen alfabetisch overzicht van alle UvA-locaties en de openingstijden vind je op deze pagina.
  • Bibliotheek UvADe Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplek, waar je kunt studeren, samenwerken en verrijkende contacten kunt leggen. Een plek om wetenschappelijke informatie en data te verzamelen, ontdekkingen te doen en je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Studieplekken en projectruimtesBen je op zoek naar een studieplek, wil je een projectruimte reserveren of een computer met geïnstalleerde software gebruiken? De UvA biedt meerdere opties.
  • Faciliteiten en voorzieningenOp deze pagina vind je alle informatie over de faciliteiten en voorzieningen van de UvA.
  • Toegankelijkheid gebouwenBij de UvA zorgen we ervoor dat mensen met een functiebeperking zo goed mogelijk de gebouwen en voorzieningen kunnen gebruiken.
  • Hulp bij calamiteitenWat moet je doen in een noodsituatie op de UvA? Wat is het alarmnummer? Waar kun je eerste hulp krijgen? Waar vind je verloren voorwerpen terug? Alles over een fysiek veilige studie- en werkomgeving.
  • Ventilatie gebouwenWe willen dat iedereen veilig kan werken en studeren in de UvA-gebouwen. Met aandacht voor de ventilatie in onze gebouwen helpen we de luchtkwaliteit te verbeteren.
  • FietsenstallingenExterne linkKom je met je fiets naar de campus? Kijk deze pagina waar je fietsenstallingen vindt.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens