Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Faciliteiten en voorzieningen

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:04
Op deze pagina vind je alle informatie over de faciliteiten en voorzieningen van de UvA.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Studieplekken en projectruimtesBen je op zoek naar een studieplek, wil je een projectruimte reserveren of een computer met geïnstalleerde software gebruiken? De UvA biedt meerdere opties.
  • Common roomsCommon rooms zijn huiskamers voor UvA-studenten en -medewerkers. In deze multifunctionele ruimtes kun je onder meer studeren, vergaderen of bijkomen van je college.
  • Stilteruimtes De UvA heeft stilteruimtes op de verschillende campussen. In een stilteruimte kun je je in stilte terugtrekken voor een moment van rust.
  • Kolfruimtes op de UvADe UvA heeft een aantal kolfruimtes. Neem contact op met de onderwijsbalie als je gebruik wilt maken van een ruimte om te kolven.
  • Eten en drinkenExterne linkHier vind je alle informatie over de eet- en drinkgelegenheden bij de UvA
  • Printen, kopiëren en scannenOp deze pagina lees je alle informatie over printen, kopiëren en scannen bij de UvA.
  • Laptop lenenIs je eigen laptop niet beschikbaar en heb je dringend een computer nodig? Bij de Bibliotheek kun je een laptop lenen voor een dag. Ook vind je studieplekken met desktops bij de Bibliotheek.
  • Schone campusLees hoe en hoe vaak de UvA-gebouwen worden schoongemaakt en waar je het kunt melden als de (sanitaire) voorzieningen niet aan de standaard voldoen.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens