Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Digitale toegankelijkheid

Laatst gewijzigd op 03-04-2024 13:25
De digitale informatie van de UvA/HvA moet toegankelijk zijn voor mensen met een functiebeperking. Daar werken wij dan ook hard aan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Nog niet alle digitale informatie van de UvA/HvA is al volledig toegankelijk, maar de komende jaren werken wij daarnaar toe.

De informatievoorziening van de UvA/HvA moet voldoen aan het toegankelijkheidsniveau AA van de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid. Dit houdt bijvoorbeeld in dat alle studenten met screenreaders kunnen werken, dat er aan kleurcontrasten gedacht is en dat kennisclips ondertiteld zijn. Deze richtlijnen gelden voor websites, maar ook voor webapplicaties en handleidingen. Meer informatie over digitale toegankelijkheid vind je onder andere:

Tegenvallende digitale toegankelijkheid?

Vind je de digitale toegankelijkheid op een bepaalde plek tegenvallen? Laat het ons weten, dan brengen we de systeemeigenaar op de hoogte, zodat die actie kan ondernemen. Stuur een bericht naar digitaletoegankelijkheid@uva.nlExterne link.

Contact

Digitale toegankelijkheid

Valt de digitale toegankelijkheid tegen? Laat het ons weten, dan zorgen we dat de systeemeigenaar op de hoogte wordt gebracht en actie kan ondernemen. 

Contactgegevens

envelopeStuur een e-maildigitaletoegankelijkheid@uva.nl