Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

De Exchange Express

Laatst gewijzigd op 03-03-2023
De Exchange Express is een leuk en informatief digitaal magazine over studeren in het buitenland, gemaakt door ambassadeurs van het Cultural Exchange Ambassadors Programme.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De Exchange Express 

De Exchange Express is een digitaal magazine voor (toekomstige) uitwisselingsstudenten aan de UvA en UvA studenten die in het buitenland gaan studeren. In het magazine lees je ervaringen van studenten die in het buitenland hebben gestudeerd of gaan studeren, en nog veel meer. De Exchange Express is gemaakt door de Exchange Ambassadors van de UvA. Lees hier meer over het Cultural Exchange Ambassadors programme.

Download de laatste editie 

Vraag je je af hoe het is om een uitwisselingsstudent te zijn? De Exchange Ambassadors presenteren met trots de nieuwste editie van de Exchange Express (in het Engels): Exchange Express - January 2023 (pdf)

Download eerdere versies 

Eerdere edities van de Exchange Express (in het Engels) vind je hieronder.

Als je een verhaal hebt wat je graag wilt delen in volgende edities, of een opmerking of vraag over een uitwisselingservaring in Amsterdam, kan je een mailtje sturen naar global-sts@uva.nlExterne link. De volgende editie komt  naar verwachting rond juli 2023 uit. 

Meer ervaringen met studeren in het buitenland

Om meer studenten hun verhalen over en ervaringen met studeren in het buitenland te zien delen, kan je een kijkje nemen op de instagram van de Exchange AmbassadorsExterne link, de Facebook-pagina van UvA ExchangeExterne link of de UvA Study Abroad instagram.Externe link