Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Automatische forward UvA-mail

Laatst gewijzigd op 14-05-2024 15:54
De e-mail die je ontvangt in je UvA-mailbox wordt automatisch doorgestuurd naar je privé-e-mailadres dat in Studielink staat. Je kunt deze forward ook uitzetten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Als student van de UvA krijg je een mailadres van de universiteit (voornaam.achternaam@student.uva.nl). Alle informatie over je opleiding wordt per e-mail verstuurd. Controleer daarom regelmatig je UvA-mailbox of je privé-e-mailadres, zodat je niets mist.

Als je Hotmail, Live Mail, MSN Mail of Gmail gebruikt, let er dan op dat e-mail van de UvA soms niet aankomt of in de spam-map terechtkomt. Check dit regelmatig en markeer de UvA als vertrouwde afzender.

Automatische forward stopzetten

Ga naar id.uva.nlExterne link en klik op 'Mijn gegevens'. Daar schakel je de forward uit. Zo houd je e-mails van je studie en je privé-e-mail gescheiden. Pas als je definitief bent ingeschreven aan de UvA, is deze optie beschikbaar. 

Ander privé-mailadres opgeven

Wil je een ander privé-e-mailadres opgeven? Dat doe je in StudielinkExterne link onder het tabblad Gegevens. Als je geen Studielink hebt, gebruik je dit formulierExterne link.

Contact

Servicedesk ICT Services

De Servicedesk ICT Services helpt bij vragen en problemen op het gebied van ICT.

Contactgegevens

De Servicedesk ICT Services is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

phoneBellen+31 (0)20 525 1402