Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Aanmelden voor het UvA-panel

Laatst gewijzigd op 20-07-2022
Ben jij student en wil jij je aanmelden voor het UvA-panel? Wat fijn dat je mee wilt helpen!
Meld je direct aan voor het UvA-panel
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Met jouw mening help je ons de universiteit verbeteren en kun je cadeaubonnen verdienen of winnen. Je meld je aan voor het UvA-panelExterne link met je UvA-, AUC-, AMC- of ACTA-e-mailadres.

Bescherming van je gegevens

De gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor het UvA-panel en worden vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden zijn dus niet terug te koppelen naar het e-mailadres dat je gebruikt. Lees voor meer informatie het UvA privacy statement.

Medewerkers schrijven zich in via het UvA-panel inschrijfformulier voor medewerkersExterne link

UvA-panel

Mail je opmerking, vraag of verbeterpunt naar het UvA-panel.