Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Aanmelden voor het UvA-panel

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:02
Doe via het UvA-panel mee aan onderzoek over universiteitsbeleid, -diensten en -communicatie. Met jouw antwoorden kunnen medewerkers de universiteit vervolgens voor jou verbeteren.Meld je aan voor het UvA-panel
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Verdien cadeaubonnen met jouw mening

Als panellid kun jij meedenken over belangrijke kwesties aan de universiteit. Dat doe je door het invullen enquêtes die maximaal 10 minuten duren of door deel te nemen aan (online) interviews. Bij elke enquête heb je een 1 op 7 kans om een Bol.com cadeaubon te winnen, bij elk (online) interview verdien je altijd een cadeaubon. De waarde van de bon hangt af van de duur van het onderzoek.

Meedoen als het jou uitkomt

Je krijgt zo’n 10 keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan onderzoek. De lengte van het onderzoek hangt af van het onderwerp en de opzet, maar een vragenlijst duurt gemiddeld 5 minuten en een (online) interview 45 tot 60 minuten. De lengte van het onderzoek staat altijd in de uitnodigingsmail. Je kunt per uitnodiging kiezen of je wilt deelnemen aan dat onderzoek.

Belangrijk om te weten

  • Je kunt je aanmelden met een UvA-, AUC-, AMC- of ACTA-e-mailadres.
  • Afmelden doe je door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nlExterne link
  • Jouw gegevens worden uitsluitend voor het UvA-panel gebruikt en vertrouwelijk geanalyseerd zodat je vrijuit jouw mening kunt geven, lees ook ons privacy statement.

Contact

UvA-panel

Mail je opmerking, vraag of verbeterpunt naar het UvA-panel.

Contactgegevens