Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Lees nu het jaarverslag UvA 2023

Gepubliceerd op 19-06-2024
Benieuwd hoe het jaar 2023 eruitzag voor de UvA? Lees dan het zojuist verschenen jaarverslag.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De rode draad door het verslag is het Instellingsplan 2021-2026 ‘Inspiring Generations’. Naast informatie over onder andere onderwijs, onderzoek en het financiële verslag vind je in het jaarverslag ook informatie over belangrijke thema’s, zoals duurzaamheid, internationalisering en Artificial Intelligence.

Daarnaast blikken het College van Bestuur, de Raad van Toezicht, de Centrale Ondernemingsraad en de Centrale Studentenraad met eigen bijdragen terug op vorig jaar. In het jaarlint kun je belangrijke momenten uit 2023 terugvinden en blader vooral ook naar de verschillende hoofdstukken om een compleet beeld te krijgen.

Bekijk het jaarverslag (pdf, 132 p.) (pdf)

Het jaarverslag inclusief jaarrekening kun je vinden op www.uva.nl/jaarverslagExterne link. De Engelse vertaling van het jaarverslag komt binnenkort online beschikbaar. 

Gedrukte versie ontvangen? 

Wil je een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat-bc@uva.nlExterne link met je naam en adresgegevens. (op=op).