Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Holiday lunch

Holiday Lunch weer een groot succes

Gepubliceerd op 11-01-2024
Jaarlijks organiseert Facility Services een gratis lunch op tweede kerstdag. Voor studenten en medewerkers die bijvoorbeeld niet naar familie kunnen, zich eenzaam voelen of die het gewoon leuk vinden om tweede kerstdag samen door te brengen. Dit jaar organiseerden we de Holiday lunch voor de tweede keer in het Wibauthuis (een locatie van de HvA). Het was gezelliger dan ooit!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

In november en december nodigden we studenten en medewerkers uit via nieuwsbrieven, social media maar ook persoonlijk via vertrouwenspersonen en decanen. De aanmeldingen gingen net als vorig jaar heel snel. Meer dan 500 personen hadden zich aangemeld!

Veel mensen kwamen alleen en kenden niemand. Het was mooi om te zien hoe er aan de lange tafels met elkaar werd gepraat en gelachen.

Swingen met de muziek bingo en samen op de foto

We sloten de middag swingend af met een muziek bingo. In tweetallen kregen de aanwezigen een bingokaart met verschillende liedjes erop. Er waren leuke prijzen te winnen zoals bordspellen en bioscoopkaartjes. Ook konden studenten in een photobooth samen een foto maken.

Bekijk hier de foto’s van de Holiday Lunch 2023Externe link

Het was een zeer geslaagde middag met heel veel dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen om dit tot een groot succes te maken.

Dit was de vijfde keer dat Facility Services een lunch op tweede kerstdag organiseerde voor studenten en medewerkers van de HvA en UvA. Dit jaar vormden Pieter Mendelts, Guido Meijer, André Posthumus, Jasmijn Ritmeester en Carina van Uffelen het organisatieteam. Heb je een vraag? Mail ons dan op holidaylunch-fs@hva.nlExterne link