Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Groot ICT-onderhoud in weekend van 20 en 21 april

Gepubliceerd op 12-04-2024 17:15
In het weekend van 20 en 21 april vindt er weer groot ICT-onderhoud plaats aan het netwerk. Dit betekent dat we gedurende het hele weekend (van zaterdag 00:00 uur tot zondag 24:00 uur) de beschikbaarheid van alle ICT-diensten en -voorzieningen niet kunnen garanderen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Houd er rekening mee dat ICT-diensten en -voorzieningen tijdelijk kunnen uitvallen 

Ons netwerk is inmiddels zodanig uitgevoerd dat alle ICT-systemen en -diensten in principe blijven functioneren wanneer één of meerdere onderdelen defect raken. Tijdens het weekend plegen we echter onderhoud op cruciale onderdelen in het netwerk, waardoor de kans bestaat dat ICT-systemen en -diensten geraakt worden en uitvallen. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om deze uitval tot een minimum te beperken.  

Impact op systemen

Gedurende dit weekend kunnen ICT-systemen en -diensten mogelijk korte tijd uitvallen. We verwachten dat het gaat om korte onderbrekingen van enkele minuten. Denk bijvoorbeeld aan Canvas, UvA-mail, SIS, student.uva.nl of voorzieningen op de campus zoals wifi, printers, en koffie- en snoepautomaten. 

Waarom is er een Groot ICT-onderhoudsweekend?

Regelmatig onderhoud aan onze ICT-systemen en -netwerken is een belangrijke voorwaarde om deze beschikbaar, bereikbaar en modern te houden voor onze studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers. 

Contact

Servicedesk ICT Services

De Servicedesk ICT Services helpt bij vragen en problemen op het gebied van ICT.

Contactgegevens

De Servicedesk ICT Services is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

phoneBellen+31 (0)20 525 1402