Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Roeterseilandcampus

Demonstratie Roeterseilandcampus

Gepubliceerd op 06-05-2024
Op dit moment wordt er op het grasveld op de Roeterseilandcampus een pro-Palestijnse demonstratie gehouden. De twee bruggen naar het grasveld zijn door de demonstranten afgesloten maar voorbijgangers worden wel doorgelaten. Ook zijn er tenten opgezet. Op de UvA is ruimte om te demonstreren, maar volgens de huisregels is overnachten niet toegestaan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Studenten en medewerkers kunnen contact opnemen met een speciaal telefoonnummer 020 525 6260 waar zij zich kunnen melden als zij zich niet veilig voelen.

Als academische gemeenschap hebben wij samen een verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat analyse en dialoog op een respectvolle, inclusieve en pluralistische manier verlopen. We vertrouwen erop dat iedereen meehelpt om ook dit gesprek op een open, respectvolle en geïnformeerde wijze te voeren. We mogen het met elkaar oneens zijn, maar zonder daarbij de ervaring en pijn van de ander te negeren of te ontkennen, of elkaar te discrimineren.