Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Vacature raadsassistent facultaire studentenraad (FSr)

Gepubliceerd op 08-12-2023
De facultaire studentenraad (FSr) van de Faculteit der Geesteswetenschappen is op zoek naar een raadsassistent.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De raadsassistenten staan de gekozen leden van de FSr bij bij het behandelen van alle lopende dossiers en voorbereiding van vergaderingen met het DB. Zij ontvangen dezelfde vergoeding als leden van de FSr.

Download de volledige vacature voor raadsassistent (pdf)

Wil je meer informatie over de vacature, of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met de FSr via fsr-fgw@uva.nlExterne link.