Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Create a Course 2023 logo

Stem op een nieuw UvA keuzevak!

Gepubliceerd op 08-11-2023 09:00
Breng jouw stem uit op één van de tien ideeën voor een nieuw vak, en bepaal mede welk idee verder ontwikkeld wordt tot keuzevak dat alle UvA-studenten aankomend studiejaar kunnen volgen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Create a Course logo 2023

Uit ruim 50 ingestuurde ideeën in de UvA Create a Course Challenge hebben onze onderwijsontwikkelaars een selectie gemaakt van de tien meest actuele, relevante en betekenisvolle ideeën. Lees hier welke tien vakken zijn geselecteerdExterne link.

Stem op jouw top 3Externe link

Nomineer jouw favoriete ideeën

Alle UvA-studenten en medewerkers kunnen van 8 tot 15 november éénmalig stemmen op hun top 3. De vijf ideeën met de meeste stemmen gaan vervolgens door naar de finale op donderdag 23 november, waar de studenten hun idee zullen pitchen voor de jury en publiek. Het winnende idee wordt ontwikkeld tot nieuw, interdisciplinair keuzevak dat aankomend studiejaar te volgen is voor studenten van alle faculteiten van de UvA.