Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Stem 15 maart in de UB Singel

Gepubliceerd op 09-03-2023 14:08
Op woensdag 15 maart zijn de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. De bibliotheeklocatie UB Singel is die dag voorzien van een stembureau. Kom je die dag studeren in de UB Singel of ben je in de buurt? Vergeet dan vooral je stempas en identiteitsbewijs niet en breng je stem uit.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Tijdens de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen mag iedere inwoner van de provincie Noord-Holland die 18 jaar of ouder is en de Nederlandse nationaliteit heeft, stemmen voor de Provinciale Staten van Noord-Holland. Alle stembureaus zijn geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur, ook het stembureau in de UB Singel.

Locatie: Universiteitsbibliotheek Singel (UB Singel)
Ruimte: Salon, op de begane grond naast de kantine

Voor meer informatie over de verkiezingen en stemmen kun je de website van de provincie Noord-Holland raadplegenExterne link.

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens