Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Inschrijving Amsterdam Science & Innovation Award 2023 geopend

Gepubliceerd op 07-03-2023 10:00
Heb je een innovatief idee voor een product, dienst of innovatie dat een (maatschappelijk) verschil kan maken in de toekomst? Doe dan met de Amsterdam Science & Innovation Award - ook wel bekend als de AmSIA - en maak kans op één van de drie prijzen van €10.000 om je idee verder te brengen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De AmSIA is een prijsvraag die draait om de impact en toepassing van onderzoek De competitie is vrij wat betreft de fase waarin ideeën verkeren, zolang de route naar impact en effect van het onderzoek op de maatschappij maar helder wordt.

Ook in 2023 worden er drie prijzen uitgereikt binnen de brede categorieën: Society, Health en Environment & Climate. Deelnemers vanuit alle onderzoeksdisciplines zijn hiervoor uitgenodigd. De categorieën zijn gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Een divers samengestelde, professionele jury beoordeelt de inzendingen. De winnaars ontvangen een bedrag van €10.000!

De inschrijving voor de AmSIA  is geopend tussen 7 maart en 7 mei. De feestelijke finale vindt plaats in NEMO Science Museum op 21 november 2023. Meer informatie over de competitie, de inschrijving, de jury en inspirerende verhalen van oud-deelnemers is te vinden op de websiteExterne link.