Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Gezocht: Studentvoorlichters Future Planet Studies en Bèta-gamma

Gepubliceerd op 24-05-2023 13:59
Het IIS is op zoek naar nieuwe studentvoorlichters Future Planet Studies (Future Society track) en Bèta-gamma voor komend studiejaar (2023-2024). Ben jij enthousiast over je studie, vind je het leuk om studiekiezers daarover te vertellen tijdens schoolbezoeken en voorlichtingsdagen én om mee te denken over de invulling van de voorlichting voor toekomstige studenten? Dan zijn we op zoek naar jou!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wat ga je doen als studentvoorlichter?

  • Scholieren van informatie voorzien over je studie en studeren aan de UvA, en vragen hierover tijdens schoolbezoeken beantwoorden;
  • Ondersteunen bij organisatie van evenementen;
  • Deelnemen aan studentenpanels en het geven van presentaties tijdens open dagen (online en op campus);
  • Begeleiden van toekomstige studenten tijdens Proefstudeerdagen;
  • Rondleidingen verzorgen over de campus.

Dit is iets voor jou als je…

  • nu in het eerste of tweede studiejaar van Future Planet Studies (Future Society track) of Bèta-gamma zit;
  • sociaal en communicatief vaardig bent;
  • positief ingesteld bent;
  • proactief en flexibel bent;
  • in staat bent om voor een groep te spreken en vragen te beantwoorden.

Praktisch

Studentvoorlichter ben je voor het nieuwe studiejaar, van september 2023 tot juli 2024. Je wordt gevraagd om bij verschillende evenementen aanwezig te zijn, overdag en ’s avonds, zowel doordeweeks als 2x per jaar op zaterdag tijdens de UvA Bachelorweek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met collegeroosters en kun je zelf aangeven wanneer je echt niet kan. Vooral in november en maart zijn er veel voorlichtingen.

Wat bieden wij?

Je wordt voor de uren die je werkt uitbetaald via StudiJob. Het salaris bedraagt €15,19 bruto per uur (salarisschaal SA 2/3); in de weekenden en avonden (na 20:00 uur) wordt 140% uitbetaald.

Daarnaast krijg je aan het begin van het studiejaar een professionele training om je presentatievaardigheden te verbeteren. Je wordt onderdeel van een gezellig ambassadeursteam met verschillende teamuitjes per jaar, samen met alle studentvoorlichters van de FNWI.


Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 14 juni 2023, 23:59 uur een korte motivatie (zet daarin ook de studie die je volgt, je studiejaar en je specialisatie) naar Belle en Roos op iis.red@uva.nlExterne link. Ook met vragen kun je mailen naar dit e-mailadres. De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op dinsdag 20 juni en donderdag 22 juni.