Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Artwork Sense of belonging door Anchorette Koolman.

#Equity #Diversity #Inclusion: het EDI Festival 2023

Gepubliceerd op 13-04-2023 17:32
Met de University of Birmingham organiseert de UvA in april het EDI Festival 2023. EDI streeft naar het bevorderen van Equality, Diversity en Inclusion op en buiten onze universiteiten. Dit jaar is het thema ‘Urban Changemakers’. Doe je mee?
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Instellingen en studenten samen

Als instellingen voor hoger onderwijs en studentenorganisaties willen we graag onderzoeken hoe we samen kunnen optreden als 'change agents' in onze gemeenschappen. Interesse om mee te doen?

Online webinars op 17 en 24 april

Meedoen kun je onder meer met 2 webinars. Op maandag 17 april kun je je inschrijven voor de webinar over 'Internationale toegankelijkheid'. Het onderwerp van de webinar op maandag 24 april is 'You, the urban changemaker'.

Bekijk het complete programma

Het programma vind je op de UvA-campagnepagina over het EDI Festival 2023Externe link (alleen Engelstalig). Daar kun je je ook inschrijven voor de webinars op 17 en 24 april.