Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
UvA rookvrij campagne

De UvA campus is rookvrij: we rekenen op je!

Gepubliceerd op 24-08-2023
De UvA wil studenten en medewerkers een gezonde, rookvrije leer- en werkomgeving bieden. Bovendien is roken op onderwijsterreinen wettelijk verboden. Daarom is roken niet toegestaan op het hele terrein van onze campussen. Dit wordt ook aangegeven met het rookvrij symbool op borden, stoeptegels, vlaggen en posters. Rook niet op het terrein en houd rekening met de mensen om je heen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wettelijk verboden 

Roken op onderwijsterreinen is wettelijk verboden. De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) controleert hierop en beboet de UvA bij een overtreding. Deze boetes kunnen oplopen tot in de tienduizenden euro’s. Geld dat wij liever in jouw studie steken.  

Wees vriendelijk naar de rookcoach en beveiliger 

Als je rookt waar het niet mag, spreekt de beveiliger of rookcoach je daarop aan. Vindt de beveiliger het nodig, dan mag hij of zij je gegevens noteren. Wees vriendelijk naar de beveiliger, ga niet in discussie en volg de instructies op. 

Spreek ook elkaar aan 

Als je iemand ziet roken op de campus, vraag diegene dan vriendelijk om dit ergens anders te doen. We zijn allemaal verantwoordelijk voor een rookvrije omgeving. Het handhaven van deze regel is niet alleen aan beveiligers en rookcoaches.   
 
Bedankt voor je medewerking. We rekenen op je! 

Heb je vragen? 

Het rookbeleid maakt deel uit van onze Regels, richtlijnen en gedragscodes.  
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Servicedesk FS

 

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens