Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

De Facultaire Studentenraad heeft je nodig!

Gepubliceerd op 10-03-2023 16:20
Stan Fris en Daniella Dhingra van de Facultaire Studentenraad (FSR) van de FNWI vertellen je meer over waar ze zich mee bezig houden en hoe jij volgend ook deel kunt uitmaken van de raad.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

“Als raadslid ontmoet je veel nieuwe mensen op de faculteit”, vertelt Daniella. “Naast het serieuzere werk dat de FSR doet, zijn er veel leuke bindingsactiviteiten met het twaalfkoppige team. Ook houd je je bezig met het verbeteren van het studentenleven van jezelf en je medestudenten op de faculteit.” 

Maar hoe doet de raad dat dan precies? Stan legt uit: “De studentenraad heeft inspraak in de OER, waarin alle regels over je vakken en tentamens staan. De verschillende commissies van de raad houden zich bezig met allerlei zaken, van sociale veiligheid en diversiteit tot digitalisering van het onderwijs en de BSA. Zo werk je aan onderwerpen die jou als student direct raken.” 

Ben je benieuwd wat de studentenraad nog meer doet en hoe je volgend jaar lid kan worden? Kom dan eens langs voor een praatje in de kamer van de FSR (A0.10) en houd hun Instagram-kanaal @studentenraad_fnwi_uvaExterne link in de gaten.

Kijk ook bij