Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Rokers, mind your manners

Gepubliceerd op 14-12-2022 16:39
Op 1 augustus 2020 is een wettelijk rookverbod ingegaan. Roken is sindsdien verboden op het hele terrein van onze campussen. Behalve de wet, vinden ook wij het belangrijk dat elke campus een gezonde plek is voor iedereen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De afspraak is simpel: het hele terrein van de campus is rookvrij. Dus vragen we je om niet te roken en rekening te houden met de mensen om je heen. Daar komt bij dat de overheid controleert of het rookverbod goed wordt nageleefd. Is dat niet het geval, dan krijgen we een boete. Dat geld zijn we kwijt, terwijl we dat liever in jouw studie stoppen! 

Rookvrij logo

Onze beveiligers zijn natuurlijk op de hoogte van deze afspraak en spreken je aan als je op het terrein rookt. Volg hun instructie op en doe dat op een vriendelijke manier.  

Houd rekening met de mensen om je heen en houd je aan het rookverbod.  

Bedankt voor je medewerking! 

Heb je vragen?

Het rookbeleid maakt deel uit van onze Regels, richtlijnen en gedragscodes
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Servicedesk FS, via servicedesk-fs@uva.nlExterne link of bel +31 (0)20 - 525 1403.