Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Workshops en trainingen Student Careers Centre

Laatst gewijzigd op 16-05-2023
De UvA biedt allerlei workshops en trainingen om je kans op een leuke baan te vergroten. Solliciteren kun je leren. Of volg een workshop om je zelfkennis te vergroten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

CV, brief en sollicitatiegesprek

Ga je solliciteren op een baan voor na de studie? Of misschien voor een stage? We ondersteunen je bij jouw sollicitatie met tips, video's, feedback op jouw CV en het oefenen van een sollicitatiegesprek. Dat kan ook als er nog geen concreet gesprek gepland staat. 

Zelfkennis

Waar ben je naar op zoek in je carrière? We ondersteunen je bij je volgende stap met voorlichtingen, workshops en trainingen over de arbeidsmarkt en over jou. Van praktische ondersteuning en versterken van je vaardigheden tot zelfreflectie en inspiratie.

Netwerken

Ook netwerken is een belangrijke vaardigheid. Netwerken als manier om meer informatie te achterhalen over het werk dat je interesseert en jezelf tegelijk te laten zien aan professionals in dat vakgebied. Voor sommigen een eitje, voor anderen niet de meest favoriete bezigheid. We helpen je, je eigen stijl daarin te ontwikkelen.