Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Webcolleges

Laatst gewijzigd op 13-06-2024 17:13
Webcolleges zijn opgenomen colleges, die je online kan volgen. Deze zijn bereikbaar via een link in Canvas of een andere webomgeving.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Problemen met afspelen van webcolleges

Heb je problemen met het afspelen van webcolleges en krijg je de melding: LTI koppeling has been launched? Dan blokkeert de browser waarschijnlijk de benodigde pop-up. In de meeste gevallen komt hiervan een melding in je scherm. Klik op Altijd toestaan, dan heb je hier in het vervolg geen last meer van.

Overige problemen

Heb je nog steeds problemen met het afspelen van webcolleges? Probeer dan het volgende:

  • Gebruik VPN
  • Haal je de weblink uit een e-mail via Webmail? Plak dan de code in Kladblok/Notepad en kopieer het relevante deel dat begint met: webcolleges.uva.nl/Mediasite/…

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens