Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Veilige studieomgeving op de UvA

Laatst gewijzigd op 23-12-2022
De UvA vindt een veilige studie- en werkomgeving en een positief academisch klimaat belangrijk. We werken daar actief aan en verwachten dat ook van onze studenten en medewerkers.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Hulp bij calamiteitenWat moet je doen in een noodsituatie op de UvA? Wat is het alarmnummer? Waar kun je eerste hulp krijgen? Waar vind je verloren voorwerpen terug? Alles over een fysiek veilige studie- en werkomgeving.
  • Incident of ongeval meldenZie je een onveilige situatie of een (bijna) ongeluk? Meld dit vertrouwelijk via het formulier. De situatie wordt dan onderzocht en de UvA kan maatregelen nemen.
  • Hulp bij ongewenst gedragJe veilig voelen op de UvA is belangrijk. Krijg je te maken met ongewenst gedrag dan kun je terecht op verschillende plekken. Je melding wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens