Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Veilige studieomgeving

Laatst gewijzigd op 19-10-2023 13:42
De UvA vindt een veilige studie- en werkomgeving en een positief academisch klimaat belangrijk. We werken daar actief aan en verwachten dat ook van onze studenten en medewerkers.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Noodsituaties op de UvAWat moet je doen in een noodsituatie op de UvA? Wat is het alarmnummer? Waar kun je eerste hulp krijgen? Alles over een fysiek veilige studie- en werkomgeving.
  • Incident of ongeval meldenZie je een onveilige situatie of een (bijna) ongeluk? Meld dit vertrouwelijk via het formulier. De situatie wordt dan onderzocht en de UvA kan maatregelen nemen.
  • Hulp bij ongewenst gedragJe veilig voelen op de UvA is belangrijk. Krijg je te maken met ongewenst gedrag dan kun je terecht op verschillende plekken.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens