Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Student in bibliotheek in Coex Mall te Seoul, Zuid Korea.

UvA Study Abroad Fair

Laatst gewijzigd op 19-09-2023 15:33
De UvA organiseert jaarlijks in november de 'UvA Study Abroad Fair' om je meer te vertellen over de mogelijkheden om in het buitenland te studeren tijdens je studie.Meld je voor aan voor de UvA Study Abroad Fair 2023!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Zet in je agenda: De komende Study Abroad Fair zal plaatsvinden op zaterdag 4 november 2023. 

Wat kun je verwachten? “Learn, grow, explore. Step into the world of study abroad!”

  • Learn: Je kunt diverse voorlichtingen bijwonen over uitwisselingsmogelijkheden bij een partneruniversiteit van de UvA voor een semester of een jaar.
  • Explore: Ontdek andere mogelijkheden om invulling te geven aan een periode in het buitenland, denk aan: stage lopen, een studentcongres bezoeken, deelnemen aan een internationaal team om globale vraagstukken op te lossen, of je inschrijven voor een Summer School.
  • Grow: Maak een begin aan het opbouwen van je internationale netwerk door in gesprek te gaan met studenten die terug zijn van hun studie in het buitenland. Ook kun je ESNExterne link en AIESECExterne link ontmoeten; twee organisaties voor en door studenten die je kunnen helpen met jouw oriëntatie.

Locatie

De Study Abroad Fair zal plaatsvinden op de Roeterseilandcampus, gebouw A/B/C op 4 november 2023.

Programma en (voor-)aanmelding

De Study Abroad Fair 2023 vindt plaats op zaterdag 4 november 2023. De deuren openen om 13:00 uur en het evenement eindigt om 17:00 uur.

Vul hier vast het vooraanmeldingsformulier (in Engels)Externe link in om een notificatie te krijgen zodra het programma beschikbaar is, en we laten je weten wanneer de reguliere aanmelding opent! Het definitieve programma en de mogelijkheid tot reguliere aanmelding zullen op 12 oktober 2023 ook op deze pagina verschijnen, dus houd het goed in de gaten!