Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

UvA-servicepunten

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:07
De UvA heeft verschillende servicepunten. Hier kun je onder andere je collegekaart activeren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Roeterseilandcampus

Het Servicepunt REC vind je in de centrale hal van gebouw A/B/C op de begane grond, Nieuwe Achtergracht 166. Bekijk de openingstijden via de pagina Roeterseilandcampus - gebouw A op uva.nlExterne link

Science Park

Op het Science Park is de bibliotheekbalieExterne link als servicepunt ingericht. Kijk voor de openingstijden op de site van Science ParkExterne link.

Universiteitskwartier

Het servicepunt in het Universiteitskwartier is de balie van de Universiteitsbibliotheek Studiezalen en selfserviceExterne link op de eerste etage. Kijk op de pagina van de Universiteitsbibliotheek op uva.nlExterne link voor de openingstijden.

Medische Bibliotheek

Het servicepunt in de Medische Bibliotheek van het AMC bevindt zich op Meibergdreef 9. De actuele openingstijden vind je op de pagina van de Medische BibliotheekExterne link.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens