Welke opleiding volg je?

UvA Career Day (november)

Laatst gewijzigd op 27-10-2022
Kickstart je loopbaanoriëntatie tijdens de UvA Career Day. Luister naar inspirerende talks, volg carrière-workshops en krijg tips voor je CV. Toegankelijk voor alle studenten van de UvA.
Meld je hier aan voor de UvA Career Day 2022!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

UvA Career Day 2022

Op woensdag 9 november 2022 wordt de jaarlijkse UvA Career Day weer gehouden. Dit evenement wordt gehouden in CREAExterne link op de Roeterseilandcampus, en is voor alle UvA-studenten vrij toegankelijk.

We trappen af met een fantastische portie inspiratie:

Dit jaar wordt de inspiratiesessie gegeven door niemand minder dan Alexander den HeijerExterne link. Alexander is auteur van het boek “Nothing you don’t already know” en een graag geziene spreker. Met meer dan 203.000 volgers op InstagramExterne link mag hij gerust als influencer worden gezien.

  • Inspirational talk: Discover Your Purpose
  • Carrière-workshops: Sollicitatiebrief, Netwerken, Een baan vinden, LinkedIn, Motivatie, Ontdek wat je wilt, Overdraagbare vaardigheden, Storytelling en Veerkracht
  • CV checks door een professionele recruiter en loopbaanadviseur
  • Coaching: Bespreek jouw loopbaanvragen met een coach.

Aanmelding

Meld je hier aan voor de UvA Career Day 2022!Externe link

Ter info: het eerstvolgende evenement na de Career Day is de UvA Career Skills Week in maart 2023.

Contact

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons. 

Contactgegevens