Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Uitdaging en verdieping binnen je studie

Laatst gewijzigd op 27-10-2022
Ben je toe aan een extra uitdaging tijdens je studie? De UvA biedt verschillende mogelijkheden om je te verdiepen binnen en buiten je vakgebied. Wil je je academische werk naar een hoger niveau tillen, overweeg dan om een honoursprogramma, een excellentieprogramma, extra vakken of een minor te volgen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Studieprogramma en keuzeruimteBinnen je curriculum heb je vaste en vrije studie-onderdelen. Wil jij je verdiepen in een ander vakgebied? Aan de UvA of een andere universiteit? Wil je een stage volgen of misschien zelfs studeren in het buitenland? De meeste bacheloropleidingen en een aantal masteropleidingen bieden keuzeruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden per opleiding om je keuzeruimte in te vullen. Bekijk je opties.
  • Dubbele bachelor of dubbele masterAls je een dubbele bachelor of dubbele master volgt, gaan bepaalde zaken nét even anders. Lees hoe je de twee studie combineert en waar je op moet letten.