Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Trainingen en workshops over ongewenst gedrag

Laatst gewijzigd op 16-11-2023 09:27
De UvA biedt trainingen, workshops en theatervoorstellingen. Je leert sociaal onveilige situaties te herkennen en ongewenst gedrag te benoemen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Ook leer je wat je kunt doen als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag.

E-learning sociale veiligheid

Hoe weet je wanneer je te maken hebt met ongewenst gedrag? Waar de grenzen liggen, is niet altijd duidelijk. Wat de één als ongewenst gedrag ervaart, hoeft voor de ander geen probleem te zijn. Met de e-learning Sociale VeiligheidExterne link vergroot je je bewustzijn van sociale veiligheid. Daarnaast leer je waar je op de UvA terecht kunt als je te maken krijgt met ongewenst gedrag.

Theatervoorstelling over grensoverschrijdend gedrag

SAFE SPACE is een theatervoorstelling over grensoverschrijdend gedrag. Hoe ga jij daarmee om? Valt het allemaal wel mee? Zie je het om je heen? Of vind je het een hype? Een prikkelende, vermakelijke en herkenbare voorstelling over het gesprek dat gevoerd moet worden.

Data 2023

De Engelstalige voorstelling vindt plaats op 29 november van 19.30 tot 22.00 uur in CREA theater. Meld je aan voor theatervoorstelling Safe SpaceExterne link.

Workshops over seksuele cultuur

Hoe kunnen we het seksuele spel zo leuk mogelijk spelen? Deze vraag staat centraal in de workshops van workshops van stichting GELIJKSPELExterne link. We bespreken thema’s zoals het checken van wensen en grenzen, de druk om wel of juist niet te scoren en seksueel plezier. Interesse in een workshop voor jouw studievereniging? Neem dan contact op met coördinerend vertrouwenspersoon Arjen Berkvens: a.berkvens@uva.nlExterne link.