Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Tegoed op je collegekaart laten terugstorten

Laatst gewijzigd op 19-03-2024 16:55
Wil je je betaaltegoed van je collegekaart terug laten storten op je rekening, bijvoorbeeld omdat je stopt met studeren bij de UvA? Dat kan.Vraag je collegekaarttegoed terug
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Betaaltegoed terugstorten 

Als je je betaaltegoed op je collegekaart teruggestort wilt krijgen op je bank- of Paypal-account, dan dien je een verzoek tot teruggave van het huidige betaaltegoed in op de website van NetpayExterne link. Let erop dat je al je gegevens correct invult. Het duurt gemiddeld tien dagen voordat het betaaltegoed teruggestort is. 

Account opheffen

Stop je met studeren bij de UvA? Zorg dan dat je je betaalgoed hebt opgemaakt of hebt laten terugstorten voor je je Netpay-account opheft. Als je je account opheft, wordt een administratieve vergoeding ingehouden van € 2,50. Als je tussentijds je account opheft is er geen mogelijkheid om een nieuw account aan te maken.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens