Welke opleiding volg je?

Subsidies voor studentenactiviteiten

Laatst gewijzigd op 16-09-2022
Heeft jouw activiteit wat financiële steun nodig? Vraag een subsidie aan voor projecten, evenementen en activiteiten die voor en door studenten en studieverenigingen worden georganiseerd.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Stichting Toekenningen beheert een fonds waarop zowel studentenverenigingen als studieverenigingen van de UvA aanspraak kunnen maken bij tal van initiatieven die wat financiële steun nodig hebben. Ook het AUF biedt subsidies aan voor studentenprojecten.

Stichting Toekenningen

Als individuele student of als studievereniging, studentenvereniging of andere studentenorganisatie kun je bij Stichting Toekenningen terecht voor een subsidie voor studieverbredende activiteiten. De voorkeur gaat uit naar nieuwe of eenmalige initiatieven die anders geen bestaansmogelijkheid zouden hebben. Ook voor het oprichten van een studentenorganisatie kun je een subsidie aanvragen. Vraag een subsidie aan via Stichting ToekenningenExterne link

Amsterdams Universiteitsfonds (AUF)

Bij het Amsterdams Universiteitsfonds kun je dankzij de steun van donateurs subsidie aanvragen voor projecten, evenementen en activiteiten die voor en door studenten en studieverenigingen van de UvA worden georganiseerd. Projecten die de wetenschapsbeoefening, het academisch-cultureel erfgoed of het studentenleven aan de UvA ondersteunen, komen in aanmerking voor subsidie. Vraag een subsidie aan via het Amsterdams Universiteitsfonds (AUF)Externe link