Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Studiemateriaal

Laatst gewijzigd op 22-08-2022
Het is belangrijk dat je het juiste studiemateriaal hebt om je vakken te volgen. Op deze pagina lees je hoe je daaraan komt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Boeken verkopen

Gebruikte studieboeken kun je verkopen aan andere UvA studenten via de website en app van UvaBooks.nlExterne link. Dit is een initiatief van UvA-studenten, dat wordt ondersteund door de Universiteitsbibliotheek.

Readers en syllabi

Sommige docenten gebruiken readers om verplichte of aanvullende literatuur aan te bieden. Als student download je readers gratis in CanvasExterne link of bestel je een geprinte versie tegen betaling.

Laptops

Voor je studie heb je een eigen laptop nodig. Voor sommige studies moet je laptop aan een aantal minimumeisen voldoen. Op de pagina over laptopeisen zie je of dit ook voor jouw opleiding geldt. 

Software

Voor je opleiding heb je misschien bepaalde software nodig. Zolang je aan de UvA studeert, kun je software gratis downloaden en gebruiken. Op de pagina over software lees je meer informatie over de verschillende software en hoe je deze installeert op je laptop.