Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Studenten Services

Laatst gewijzigd op 16-02-2024 10:51
Studenten Services is de centrale afdeling waar je met opleidingsoverstijgende vragen terecht kan. Je kan er studievaardigheden leren en sessies bijwonen over jouw studieloopbaan en over studeren in het buitenland. Ook werken er professionals die je begeleiden bij studieproblemen of persoonlijke omstandigheden die het studeren in de weg staan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Waar kun je met welke vraag terecht? Studenten Services, de Onderwijsbalie en je studieadviseur zijn er voor je. Bekijk de video voor meer informatie (1:32 min).

We gebruiken cookies

Accepteer alle cookies om deze video te kunnen zien
  • Central Student Service DeskDe Central Student Service Desk (CSSD) is aanspreekpunt voor vragen over studeren aan de UvA. Bijvoorbeeld over je studiekeuze, inschrijven, collegegeld of studeren in het buitenland.
  • StudentendecanenEen studentendecaan van de UvA ondersteunt je bij bijzondere omstandigheden die je studie beïnvloeden, zoals ziekte, familieomstandigheden, financiën en studeren met een functiebeperking.
  • StudentenpsychologenHeb je last van mentale problemen die je belemmeren in je studie? De psychologen van de UvA bieden diverse soorten begeleiding, zoals groepen, workshops, trainingen of gesprekken.
  • UvA Student Careers CentreHet Student Careers Centre is er voor jouw loopbaanontwikkeling. Je kunt bij hen terecht voor een gesprek over je mogelijkheden, je ambitie en je twijfels, op elk moment in je studie. Neem deel aan een van de evenementen, laat je CV checken, vraag persoonlijk advies van een loopbaanadviseur of laat je inspireren door de online tips voor het vormgeven van jouw carrière. Tot een jaar na afstuderen.
  • Huisartsenpraktijk UvAAls student van de UvA kun je je bij Huisartsenpraktijk UvA laten behandelen door huisartsen met specifieke kennis van het studentenleven.
  • Trainingen, workshops en groepenDe UvA biedt je workshops, cursussen, voorlichtingen en groepen om effectief en met plezier te studeren. Ook om skills te ontwikkelen voor na je studie. Bekijk hier het aanbod.