Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Rekeningnummer wijzigen

Laatst gewijzigd op 29-04-2024 10:44
Alleen als je zelf via Studielink een digitale machtiging hebt afgegeven via de bankieromgeving van je bank, kan je het rekeningnummer zelf wijzigen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Neem de volgende stappen om je rekeningnummer te wijzigen via Studielink:

  1. Log in op Studielink en ga naar het tabblad ‘Betaling’.
  2. Hier zie je de knop 'Wijzig betaalgegevens'. Als je hierop klikt kan je het rekeningnummer wijzigen waarvan het collegegeld wordt geïncasseerd.

Belangrijk om te weten

  • Als je je betaalgegevens hebt ingevuld, dan kan je de gegevens niet direct weer wijzigen. Pas 1 uur na het invullen van de gegevens wordt de knop 'Wijzig betaalgegevens' zichtbaar.
  • Heb je dus per ongeluk het verkeerde rekeningnummer ingevuld, dan moet je dus eventjes wachten om dit aan te kunnen passen.
  • Als je het nieuwe rekeningnummer korter dan 5 werkdagen voor de incassodatum doorgeeft, dan schrijven we het bedrag nog van je oude rekening af.
  • Als je de knop ‘Wijzig betaalgegevens’ niet ziet dan heb je via Studielink een digitale machtiging afgegeven (en niet via je bank) of betaalt iemand anders voor jou het collegegeld. Je kan in dat geval via Studielink je machtiging niet meer zelf wijzigen. Geef een wijziging in het rekeningnummer dan door via het formulier GeldzakenExterne link. Via dit formulier geef je ook een wijziging in de betaaltermijnen door (van één naar 10 termijnen of andersom).

Contact

Central Student Service Desk (CSSD)

Heb je algemene vragen over studeren aan de UvA, zoals over in- of uitschrijven of collegegeld? Neem contact op met de CSSD.

Contactgegevens